Kinderfeestje tussen de alpaca’s

Ben je op zoek naar een originele locatie voor een kinderfeestje? Wij verzorgen kinderfeestjes op onze alpacafarm.

Jullie worden feestelijk ontvangen met ranja en iets lekkers. De jarige job wordt meteen in het zonnetje gezet. Daarna gaan de kinderen één van de weides in. Daar leren ze meer over de alpaca, mogen al hun vragen stellen en niet het minst belangrijk de alpaca’s uit hun hand laten eten en ze aaien. Ondertussen kunnen er volop foto’s gemaakt worden tussen de alpaca’s. Vervolgens wordt er een quiz uitgedeeld, waarbij de kennis van de kinderen over de alpaca op de proef wordt gesteld. De weetjes borden in het gangpad tussen de alpaca’s helpen ze verder op weg. Er wordt afgesloten met ranja en een zakje chips. Kortom, alle ingrediënten om van je verjaardagsfeestje een unieke ervaring te maken waarbij de kinderen lekker buiten bezig zijn. Dit programma is mogelijk vanaf 7 jaar, wil je een alternatief programma neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

De tijdsbesteding van het kinderfeestje is circa 1,5 uur.  De kosten zijn 15,00 per kind met een minimum van 8 personen.

Alpaca’s zijn hele lieve en vriendelijke dieren. De kinderen krijgen daarnaast instructie over hoe ze de dieren het beste kunnen benaderen. Alpaca’s kunnen echter incidenteel spugen of schoppen. Betreden van de weides is daarom altijd onder begeleiding, maar ook op eigen risico.

 

ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert  annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een reservering plaatst voor een kinderfeestje ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

A – Bij annulering tot 2 weken voor het kinderfeestje krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 1 week voor het kinderfeestje krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 32 beoordelingen Reviews